Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Nintendo Switch δεν μπορεί να "τρέξει" ικανοποιητικά το Call of Duty, υποστηρίζει η CMA

*
H Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών της Μ. Βρετανίας δηλώνει πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Call of Duty μπορεί να τρέξει καλά στο Nintendo Switch. Στην απόφαση με την οποία μπλόκαρε την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, ο οργανισμός αναφέρει:

"Το CoD είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο σε δύο κονσόλες για gaming- Xbox και PlayStation. Διαπιστώσαμε ότι αυτές οι κονσόλες ανταγωνίζονται στενά από άποψη περιεχομένου, κοινού στο οποίο στοχεύουν και τεχνολογίας".


"Διαπιστώσαμε ότι οι κονσόλες της Nintendo είναι λιγότερο στενά ανταγωνιστικές είτε με το Xbox είτε με το PlayStation, και γενικά έχουν διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ οι πιο δημοφιλείς τίτλοι τους απευθύνονται κυρίως σε οικογένειες και παιδιά".

"Τη στιγμή αυτή η Nintendo δεν προσφέρει το CoD, και δεν έχουμε δει αποδείξεις ότι οι κονσόλες της είναι τεχνικά σε θέση να τρέξουν μια έκδοση του CoD που να είναι παρόμοια με εκείνες του Xbox και του PlayStation από πλευράς ποιότητας του gameplay και περιεχομένου", αναφέρει η CMA.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*